Medeni Hoteli u Hrvatskoj

Irska, zemlja i otajstvo vječan draž, jedno je od najromantičnijih odredišta medeni u svijetu. Ništa ne može tući šarmom romantične Ireland odredišta poput Cork i Killarney. Razgledati prekrasnim dvorcima Irske koji su bili na mjestu mnogih legendarni romantike. Jahati konja prijevozu na obali jezera Killarney, posjetite Killarney National Forest, a okus je sireva od strane stručnjake u Cork.
Best Medeni Hoteli u Hrvatskoj

Neki od najboljih Medeni Hoteli u Irskoj se profilirali ispod.
Maryborough i Spa Hotel

Adresa: Cork, Ireland

Kategorija: 4 zvjezdice
O Maryborough Hotel

Smješten 10 minuta vožnje od aerodroma Maryborough, u Maryborough Hotel Spa je i jedna od najromantičnijih Hotels Medeni u Irskoj. Okružen je 20 hektara šume, hotel nudi miran privatnosti za goste. Pored sobe sa king size kreveta, u hotelu ima Maryborough bazen, saunu, teretanu, voćnjaci i parni prostor.

Westin Dublin

Adresa: Dublin, Irska

Kategorija: 4 zvjezdice

Broj soba: Sobe i apartmani 163
O Westin Dublin

Jedan od najpopularnijih Medeni Hotel u Irskoj, Dublin Westin postavlja nove standarde kada se radi i luksuznih usluga. Postavite u jednom starom ljetnikovac, stalci The Westin Dublin Dublin blizu glavne turističke atrakcije poput Grafton ulici, na koledžu Trinity College i Green. Smještaj u Westin Dublin znaèajka Internetu, satelitskom TV i stilizirani namještaja. Ostali objekti u hotelu uključuju restoran, Atrij čekaonice, te bar.

Ashley dom

Adresa: Cork, Ireland

Broj soba: 10

Kategorija: 3 zvjezdice
O Ashley dom

Ovaj udoban hotel jedan je od najva favorizovala Medeni Hotels in Croatia, Pluto naročito u području. Sve sobe u hotelu znaèajka kralj veličine kreveta, TV i modemi. Ostali sadržaji obuhvaćaju apartmana s whirpool kupke, rooftop vrt, u sobi blagovaona, saunom i vrućim kadica. Zaista romantični bijeg za honeymooners!

Medeni u Poconos
Medeni Hoteli u Maldives
Medeni Hoteli u Montrealu
Gatlinburg Medeni Spotovi
Romantični Medeni u Gatlinburg
Kauai Medeni Spotovi
Medeni Hoteli u USA
Plaža u Honeymoons Fiji
Jeftini Medeni Paketi za Bora Bora
Medeni Fidži Odmor
Otok Honeymoons u Fiji