Medeni Hotel u Las Vegas

Las Vegas, grad Rom čari, je savršena destinacija za medeni mjesec ljude koji vole velike glitz gradu, i možda malo kič. MONORAIL vožnju, noćnih klubova, golf, koje je najbolje pokazuje glazbenike i plesače, musicals-ne postoji ništa što Las Vegas nema. Blogtyt.com profili Medeni Hoteli najbolje u Las Vegasu te vam pomaže da odaberete Medeni Las Vegas Hotel u skladu s Vašim potrebama.

Vrh Medeni Hotel u Las Vegas

Bellagio

Adresa: S. 3600 Las Vegas Blvd., Las Vegas, NV 89109
Kategorije 5 zvjezdica
Broj soba: 3993

O hotelu Bellagio

Oaza usred opušteno elegancija u blještavilo u Las Vegas, Bellagio je jedan je od najboljih medeni hoteli u Las Vegas. Stakla stropove, elegantne dekor i brojne mogućnosti rekreacije na raspolaganju gostima stoje čini Bellagio iz druge medeni hoteli u Las Vegas. Smještaj je opremljena Klima, TV ravnim zaslonom, pisaći stol, sušilo za kosu, brava, prijenosnika, mini bar i telefon. Vrhunac je Bellagio je 116,000 square feet casino. Druge atrakcije uključuju Racing knjizi, a da showroom značajki performansi po svjetski poznati prirodni amfiteatar du Soleil, noćni klub pod nazivom “Svjetlo” je konzervatorij, zdravlje klub, 5 bazena, spa i galerija umjetnina. Zaista mini Las Vegasu u sebi!

Las Vegas Hilton

Adresa: 3000 S. Rajska Rd., Las Las Vegas, NV 89109
Kategorija: 4 zvjezdice
Broj soba: 3170

O Las Vegas Hilton

Elvis Presley Ljubav? ” Zatim rezervirati sobu u Las Vegasu Držak, mjesto gdje je Kralj izvodi redovito. Jedno od najljepših medeni hoteli u Las Vegas, u Las Vegas Hilton nudi svim redovnim atrakcija u Las Vegas pod jednim krovom. Smještaj je luksuzni, s Klima, TV-om, sušilom za kosu i ostale pogodnosti. 100, 000 kvadratnih kockarnica noge omogućava imate loptom u Blackjack, Roulette, slot machines, keno, Poker i drugim igrama. Ne samo da možete koristiti sportski knjigu. Restorani uključuju Garden of Dragon, Držak Steakhouse, Teru Sushi, Paradise Café, Fortuna, Food sud i Snack Bar. Pokazuje karakteristike kazalište vrh po izvođačima i skupinama.

Hotel u Medeni Sjeverna Karolina
Medeni Fidži Odmor
Medeni Hoteli u Jamaica
Medeni Hoteli u Švicarskoj
Gatlinburg Medeni Travel Deals
Medeni Hoteli u Santorini
Adventure Medeni u mirta Beach
Medeni u Kukovi otoci
Florida Medeni Paketi
Tropska Medeni u Kauai
Medeni u Kaliforniji