Vjenčanje Honeymoons u Tahiti

Get pričvršćen na jedinstven način, a Medeni provesti u čarobnom Tahiti. Vjenčanje u Honeymoons Tahiti ima odlične ideje i za Vas i Vašeg partnera.

Tahiti Svatbena Honeymoons

Oživjeti vaše vjenčanje sjećanja na nov način na Tahiti Interkontinental Resort. Ona nudi dva ceremonija – obred i intimna Tahićanski Tradicionalna Tahićanski Ceremonija. Nekadašnje značajke razmjena zavjeta između mladenka i mladoženja, u pratnji Tahićanski trio. The Mariage Princier Tiki na selo, Moorea, daje damu zadovoljstvo toaletni kao Tahićanski princezu, i čovjeka kao glavnog. Ceremoniji je provela, po Tahićanski svećenik, a slijedili su lokalne pjesmama i plesovima. The Interkontinental Mjesto i Spa Moorea organizira Mini polinezijski Sunset Ceremonija se na plažu. Područje je ukrašen cvijećem i lišćem palme. The timariti stiže u kanu. Svadba je nakon toga Tahićanski pjesma.

Vjenčanje Medeni Odmor

Vjenčanje u Honeymoons Tahiti pruža Vam opsega obnavljate svoje vjenčanje sjećanja i kasnije doživljava jedan izvrstan Medeni sa svjetske klase gostoprimstvu. Raznim naseljima nude Vjenčanje Medeni paketi featuring thatched krov bungalova, pružit će vam romantična senzacije. The udoban sobe su uređena u stilu, a osigurani su kod svakog pogona. Doručak će biti serviran u sobi. Ručak uključuje širenje multi kuhinje. Šavor je ukusan riblji sa koktelima. Romantična večera svijeće na plaži će vaš Medeni.

Tropska je fino vrijeme, toplo more, kristalno čisto laguna, vrtova miomirisan vedro-obojena cvijeće, palme sjenovitim šumarcima, i naravno, bijele pješčane plaže, samo su savršeni za Medeni.

Osim toga, u Tahiti Svatbena Honeymoons, također vam daje zadovoljstvo mnogih uzbudljive sportove na vodi kao što je, ronjenje, parasailing, snorkeling i duboki morski ribolov.

Medeni Hoteli u Montrealu
Fiji Medeni Travel Deals
Kauai Medeni Travel Agents
Romantično Medeni u Florida
Medeni Hoteli u Santorini
Havaji Medeni Spotovi
Jeftini Medeni Paketi za Bora Bora
Kauai Medeni Paketi
Avantura u Honeymoons Kukovi otoci
Svatbena Honeymoons u Kukovi otoci
Florida Medeni Travel Agents