Kukovi otoci Medeni Spotovi

Zbunjeni o kojoj mjesta za posjetu u Kukovi otoci na vašem Medeni? ” Kukovi otoci Medeni Spotovi je tu da pomogne i vas u ovome.

Istražite skrivene, tajanstvene i zadivljujuće ljepote u raju od Kukovi otoci s partnerom. To je krajnja destinacija za Medeni parove i pruža auri romantike. U trenutku kada dosegnete tu, čini se kao san, san! The amazing prirodne ljepote, slikovita naselja, u prekrasan panoramski pogled plavi ocean, azurno nebo, aromatičnog tropskog cvijeća i iznad svega, prastar bijelim pješčanim plažama, budite otoka idealno mjesto za Medeni parove. Opustite se usred kul i sjenovitim šumarcima palmi sa svojim med. Večera uz beachside pod osvjetljen zvijezdama osvijetljen Mjesecom ili nebo, s scintillating pjenušava vina ili šampanjca. Najbolje vrijeme za posjet je Kukovi otoci svibnja do studenog.

Kukovi otoci Medeni Spotovi savjetuje vam da posjeti Avarua – kapital Cook Islands. Možete doći do pogledajte Punanga Nui tržište i može se ručati u nekim restoranima, nudeći ukusan lokalnim hrane. The Cook Islands kulturni Village značajke Rezbarije izrađen od drveta i kokos, tradicionalni ples i domaću kuhinju. U rustikalnom okruženju ima vlastiti šarm.

Topla voda omogućuju kupanje, ronjenje i snorkeling oko Rarotonga. Plaža Muri pruža Vam je opsega na dasci i kajakom. Možete ići na trekking na isprovocirati i dobiti da vidi kaskadno Wigmore’s Vodopad na putu. Ne propustite polinezijski Show pladanj s plodovima mora i piće u ruku. Neki od naselja pružaju ove ustanove.

Kukovi otoci Medeni Spotovi donio vam jedinstvene izlete na otok Aitutaki i Atiu, odijeljen od glavnog otoka. Ta mjesta nude romantičnih plaža od bijelog pijeska, toplu vodu i probran lagunama. U prirodi mir i mirno su apt iz bilo kojeg Medeni par.

Jeftini Medeni Paketi za Alaska
Maui Medeni Paketi
Luksuzni Medeni u Kauai
Medeni Hoteli u Montrealu
Plaža Honeymoons u Tahiti
Avantura u Honeymoons Fidži
Medeni Hotels in Chicago
Fiji Medeni Spotovi
Svatbena Honeymoons u Kukovi otoci
Medeni u Kukovi otoci
Romantično Medeni u Kauai