Medeni u Kaliforniji

California je popularan medeni destinacija. California je zemlja romantične spotova. Bilo vino voćnjaka, Palm ili Springs plažama, sve baca urok na medeni parovi. A-duru atrakciju u Kaliforniji je San Francisco. Deep vode odražava različite hues prekrasnim pejzažima i veliki su lovebirds naslada za. Na vaš medeni pijuckanje vina odabranih brandova. Neki od sadržaja u Kaliforniji su Pacific Grove, Monterey, Carmel by-the-Sea, Carmel Valley te šljunčana plaža.

Medeni Odredišta u Kaliforniji

A mora posjetiti odredište za medeni parovi se Golden Gate mosta. Drugo mjesto poznat kao Golden Gate Park privlači lovebirds sa 1000 hektara od ruža vrta uz jezera. Možete također ići u šetnju u Fillmore ulicama. blogtyt ponude i pakete medeni odmor paketi u Kaliforniju po pristupačnim cijenama.

Najbolje vrijeme za posjet

Preporučuje se da izbjegne vikenda i školski odmori spremni da dobijete rezervacije. Turistima česti u Kaliforniji između Božić a Rose Bowl igra (obično na novogodišnji blagdan).

Putničke Essentials

Trebali biste imati valjanu Putovnica i viza za ulazak u Kaliforniji. Imajte kopije dokumenata potrebnih osim originale.
Medeni Hotels in Kalifornija

California nudi niz world-class hoteli i plaže naselja za udoban boravak. Sva naselja i hoteli u Kaliforniji od povisok-kraj s niskim kraju ponuditi niz sadržaja kako bi vaš medeni najviše znamenit događaj svoj život. California Hoteli su poznati širom svijeta zbog svoje gostoprimstvo i izvrsna usluga. Tu je pjesmu koju orlovi “Dobro došli u Hotel Kaliforniju …” ističe da je na standardnim usluge ovdje.

Adventure Medeni u Kauai
Vjenčanje Medeni na Havajima
Medeni Hoteli u Gruziji
Medeni Hoteli u Aziji
Tahiti Medeni Travel Agents
Medeni Hoteli u Meksiku
Jeftini Medeni Paketi za Maui
Romantični Medeni u mirta Plaža
Medeni u Disney
Medeni Hoteli u Tennesseea
Plaža Medeni u Kauai